Gamma

Gamma van Arclinea is het totaal moderne keuken concept dat nu deel uitmaakt van de collectie van Arclinea, uitbreiden van het bereik en het verstrekken van eenvoudige, flexibele, heldere antwoorden op de meest recente, diverse ontwerp-behoeften. Het teams de primaire waarden van Arclinea – kwaliteit, functionaliteit, maatwerk en gezelligheid-met een reusachtige selectie van afwerkingen, bijna onbeperkte potentiële combinaties en een breed scala aan prijzen.


 

Gamma is de keuken gewijd aan de nieuwe markt, naar een nieuwe wereld die tot doel heeft toegankelijk persoonlijke luxe, voor dagelijks gebruik maar altijd buitengewone. Gamma is een ‘keuken concept’ dat eenvoudige, flexibele, heldere antwoorden op echte ontwerp behoeften voorziet in een reusachtige selectie van afwerkingen en bijna onbeperkte potentiële combinaties.

Gamma ontstond in 2013 als de evolutie van de Gamma 30, het succesvolle, historische Arclinea product uit 1970. Vandaag is het een compleet assortiment, recht over de hele linie te mengen en het overeenkomen met alle producten in de collectie en het integreren van alle aspecten van de inhoud, vormgeving en Bouwkunst te bereiken.


Gamma straight

Gamma in NTF iep hout en glanzende witte kunststof. De hoeken van de WIC (Walk-in-Closet) voor opslag.
Schiereiland

Gamma in de schiereiland-versie met glanzende witte kunststof deur en RVS aanrecht, bestaande uit een 6 cm structuur plus 2 cm boven. Snackbar met voetsteun en side panel in roestvast staal met verstelbare sokkel. De muur van hoge kasten herbergt een zeer nuttige MAC (Mini-toestellen-Container) en de WIC (Walk-in-Closet).Outdoor

Gamma gaat ook naar buiten, met oneindige professionele outdoor oplossingen, alle uiterst aanpasbaar en boordevol.Downloads


Arclinea Catalogus

Arclinea Catalogus

De gloednieuwe Arclinea catalogus voor het publiek presenteert in detail alle producten van de collectie met foto’s en korte, doch complete, uitleg.

Lees meer

Arclinea - Milano Reportage

Arclinea - Milano Reportage

Flagship store in Milaan, Via Durini 7

Lees meer

Arclinea - Parigi Reportage

Arclinea - Parigi Reportage

Flagship store in Parijs, Rue de Grenelle – Beaupassage

Lees meer