Onze principes

De waarden van Arclinea.

De waarden van Arclinea zijn al bijna 100 jaar hetzelfde, passie en het streven naar excellentie zonder enige vorm van compromis.

Vakmanschap

Vakmanschap


Competentie, verworven door de specialistische productie van keukens, resulteert in producten die functionaliteit en gezelligheid, doelmatigheid en beleving met elkaar verbinden.
Image
Image
Image

Creativiteit en Innovatie

Door de jaren heen heeft Arclinea in de voorhoede gestaan van praktisch design, anticiperend, interpreterend en reagerend op veranderingen in de maatschappij en het gedrag van mensen. Arclinea heeft altijd gestreefd naar het combineren van technische en praktische precisie, de innovatie van vorm en ruimte, samen met de beslissing, vele jaren geleden genomen, om samen te werken met de ontwerper Antonio Citterio, om niet alleen accessoires en meubels te produceren, maar ook nieuwe architecturen voor leven.

Passie

Passie


Bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van leven is voor Arclinea de echte overtuiging die door de jaren heen als leidraad heeft gediend bij het maken van zakelijke keuzes en die terug te zien is in alle aspecten van haar projecten. Dit is een van de ingrediƫnten die Arclinea tot een van de toonaangevende bedrijven in de Italiaanse meubelindustrie heeft gemaakt.
Image
Image
Image
Image

Traditie

Een verhaal dat teruggaat tot 1925, en als gevolg van nauwe banden met de lokale omgeving, is het concept van Made in Italy, voorgestaan door Arclinea, geworteld in traditie.

Professionalisme

Professionalisme


De essentie van een bedrijf, de cultuur van design en productie, kan zich alleen ontwikkelen door duur, consistentie en voortdurende validatie. In het geval van Arclinea komt deze authenticiteit tot uiting in een neiging om keuken- en leefruimtes te innoveren, gecombineerd met de beste technische kwaliteit.
Image

Arclinea.com

De Italiaanse site.

Bezoek ook de Italiaanse site van Arclinea (beschikbaar in het Engels) voor meer info en inspiratie.
Bezoek site