Convivium

Het eiland voor dagelijkse rituelen met aanrecht in 20 cm dik roestvrij staal heeft een ingebouwde hout-lattenbodem tafel. Het ontwerpconcept van Convivium: gesloten inzake de op maat gemaakte kast en het eiland, een open ruimte voor voorbereiding, koken en eten.


 

Convivium is open ruimte, een keuken als een agile georganiseerde gebied, waar samenzijn iets wordt te delen opnieuw elke dag, een plek waar een hele reeks concrete maatregelen – op te slaan, voorbereiden, koken – worden omgezet in rituelen en emoties. Aroma’s in de keuken vertellen van bekende verhalen of verre plaatsen, oude recepten zijn doorgegeven en nieuwe geëxperimenteerd en bovenal eet iedereen samen rond de grote tafel.

Convivium levert de wanden van een kamer die wordt warm, gastvrij en functioneel, met eiland-tabel in de schappen van het centrum en luifel draait rond de hele kamer op spoor hoogte van een afbeelding.


Convivium isola+closet

Convivium eiland met elegante deur in roestvrij staal, 20 cm dik roestvrij staal verzonken aanrecht, professionele kookplaat en gootsteen, verbergen kap voor top. Hoogte verstelbaar omhoog / omlaag latten tafel in teak. Over het eiland, de dubbele plank in roestvrij staal.Mensolinea plank

De ideale oplossing voor de inrichting van de ruimte tussen base en muur eenheden. Afwerking in aluminium met roestvrij staal en op maat gemaakt, het is klaar om te worden accessorised met een verscheidenheid aan opties.


Convivium eiland + hoge muur eenheid in NTF fumé eik

Convivium eiland in roestvrij staal, verbergen, verborgen kap voor boven, wastafel en omhoog / omlaag tafel in NTF fumé eik. Hoge muur eenheid en basiseenheden met Convivium Elegant deur in NTF fumé eik. Over de basiseenheden, accessorised Mensolinea plat, rekken in NTF fumé eik met ingebouwde LED-licht.Downloads


Arclinea Catalogus

Arclinea Catalogus

De gloednieuwe Arclinea catalogus voor het publiek presenteert in detail alle producten van de collectie met foto’s en korte, doch complete, uitleg.

Lees meer

Arclinea - Milano Reportage

Arclinea - Milano Reportage

Flagship store in Milaan, Via Durini 7

Lees meer

Arclinea - Parigi Reportage

Arclinea - Parigi Reportage

Flagship store in Parijs, Rue de Grenelle – Beaupassage

Lees meer