De keuken

Een bijzondere plaats.

De keuken neemt een prominente plaats in ons leven in. Koken en eten zijn een van de belangrijkste vrijetijdsbestedingen geworden. Het is de plek waar de relatie geƫvalueerd wordt, vriendschappen worden onderhouden en de kinderen opgevoed.

Natuurlijk is er ook in de keuken veel veranderd. Zonder de gezelligheid kwijt te raken is de moderne keuken van alle gemakken voorzien. Het petroleumstel heeft plaats gemaakt voor functionele, prachtig gestileerde inbouwapparatuur.

In de moderne keuken is er plaats voor het bereiden van echte diners, maar kan er ook op een eenvoudige manier een maaltijd worden opgewarmd en alles met de modernste technische snufjes. Ja, de keuken vervult een bijzondere plaats in ons huis.

Wij zijn er voor jou

Je bent succesvol, je weet wat je wil. Jouw leven en je keuzes passen bij wie jij bent en wat voor jou belangrijk is. Voor de veeleisende gebruikers van Arclinea Keukens maken wij het verschil. Zonder compromissen aan functionaliteit en design. Met technologische innovaties, die elke culinaire uitdaging aangaan.

Beleef dit indrukwekkende samenspel van techniek, ergonomie en design ervaring in onze showroom.

Image

Gamma — straight+WIC

Gamma in NTF iep hout en glanzende witte kunststof. De hoeken van de WIC (Walk-in-Closet) voor opslag.
Image
Image
Image
Image

Plank kap

Kap van de plank met de voorkant in roestvrij staal, op maat gemaakt, het is 45 cm diep en 12 cm dik. Beschikbaar in de versie met of zonder capuchon. Compleet met LED-verlichting en Touch dimmer schakelaar.
Image

Gamma — straight

Gamma in een rechte lay-out met verticale staafkerk deuren in een mat witte lak afwerking, aanrecht en rug panelen in Quarzo Tech. Aan de kant, VINA, de wijnopslag eenheid.