Keukenmodel Beta

Moderniteit en traditie.

Beta maakt een veelzijdig ontwerp van elke keuken mogelijk en integreert met alle elementen in de Arclinea-collectie om elk project uniek te maken. Het beschikt over een geïntegreerde horizontale handgreep die over de lengte van de deur loopt.

Minimalistisch design en uiterst praktisch, de Beta handgreep is een gelakt aluminium profiel in een stalen of zwarte afwerking, of in dezelfde afwerking als de deur.

Dankzij de constructieve flexibiliteit van de deur, verkrijgbaar in twee designvarianten, kan de handgreep horizontaal of verticaal worden geïntegreerd.

Beta, nieuw pocketsysteem

Soms wordt de oplossing voor een project bereikt door moderniteit en traditie op de juiste manier in evenwicht te brengen, door te innoveren en de bestaande kwaliteiten te versterken.

Dit is het geval met een keuken in een klassieke woning, waar werkruimtes in een lijn zijn gerangschikt, verschillend maar toch complementair. Aan de ene kant een doorlopend werkgebied, perfect uitgerust en verticaal aangevuld met de Shelf Hood. Aan de andere kant een muur van hoge kasten met accessoires, verborgen door de New Pocket System verdwijnende deuren, die extra werkruimtes, maximale prestaties en strakke lijnen bieden.

Image
Image
Image
Image
Image
Image