Keukenmodel Artusi

Buitenkeuken met kracht en finesse.

Artusi staat voor kracht, nauwgezetheid en ontwerpbewustzijn. Een project van Antonio Citterio dat het resultaat was van de ontwikkeling en versterking van de innovatieve criteria van de Italia, die werd vertaald in multifunctionele, onafhankelijke, ergonomische stalen eenheden.

Artusi is resoluut en krachtig en toch extreem flexibel en biedt volledige vrijheid voor een persoonlijke keukenindeling en -ontwerp. Hout, lak en laminaat bundelen hun krachten met staal om een breed scala aan persoonlijke oplossingen te bieden.

Artusi is in de loop der jaren gemoderniseerd, waardoor het tegenwoordig het hoogste voorbeeld is van de professionele keuken speciaal voor thuis.

Artusi Outdoor is een tastbare keukenontwerpoplossing die specifiek is ontworpen voor buitenruimtes. Een project geboren uit het gebruik van technologische materialen en details die een uitstekende weerstand tegen vocht en een goede warmte-isolatie mogelijk maken: van AISI 316 roestvrij staal, tot de 4 cm dikke deur met ingebouwde isolatie en magnetische afdichting om de binnenkant te beschermen tegen infiltratie en insecten, tot behuizingen in Okoumé-multiplex voor de scheepvaart, tot de warmte-isolerende unit met diepe interne lades om eten en drinken warm of koud te houden.

Image

Artusi — Gourmet afzuigkap

Artusi Gourmet afzuigkap, in roestvrij staal, meet 120, 180 en 240 cm, 54 cm diep. In afzuig- of filteruitvoering, deze laatste ook leverbaar met professionele actieve koolfilters.

Artusi — Professionele werkunit

Dit is de professionele keuken met de afmetingen, prestaties en de grootste ontwerpveelzijdigheid voor thuisgebruik. Hoogwaardige evolutie die het concept van huiselijke professionaliteit versterkt, de natuurlijke 'roeping' van Artusi. Artusi is maatwerk, tot 3 meter. Het komt altijd op pootjes en kan worden uitgerust met alle deuren uit de Arclinea-collectie.

De ingebouwde BBQ/barbecue kookplaat is aangesloten op een speciale ruimte voor gasflessen, compleet met luchtrooster.

Artusi — fornuis

Het fornuis is het onderscheidende kenmerk van Artusi. Dit RVS kookeiland is voorzien van een 12 cm dik verzonken werkblad, professionele 5kW branders en gietijzeren pannenrek, professionele spoelbak en verschuifbare snijplank. De achterkant van het fornuis heeft 35 cm diepe open planken.
Image

Artusi — Buitenmuur versie

Verkrijgbaar in lengtes van 120 cm tot 300 cm, 70 cm breed.