Het Design

De keuken neemt een prominente plaats in ons leven. Koken en eten zijn een van de belangrijkste tijdverdrijf geworden. Het is de plek waar de relatie wordt geëvalueerd, vriendschappen worden gehandhaafd en de kinderen worden er opgevoed.


 

Natuurlijk zijn er veel veranderingen in de keuken. De moderne keuken is volledig uitgerust zonder verlies van de gezelligheid. De olie-kachel heeft plaatsgemaakt voor functionele, prachtig vormgegeven toestellen.

In de moderne keuken is er ruimte voor het maken van echte diners, maar kan ook worden opgewarmd maaltijd op een eenvoudige manier en met de nieuwste technologie. De keuken vult een bijzondere plaats in ons huis.

Je bent succesvol, weet je wat je wilt. Uw leven en uw keuzes past bij wie je bent en wat voor u belangrijk is. Voor veeleisende gebruikers van Arclinea keukens maken wij het verschil. Zonder het compromitteren op functionaliteit en design. Met technologische innovaties met betrekking tot elke culinaire uitdaging.

Ervaar deze indrukwekkende combinatie van technologie, ergonomie en design in onze showroom.


Het ontwerp

Wij visualiseren uw toekomstige keuken, zodat u het ontwerp precies zo kunt afstemmen dat u 100% tevreden bent.Het resultaat

Uw droomkeuken wordt door onze ervaren installateurs geïnstalleerd met oog voor ieder detail.