Chef Sign kookmodule

5 manieren om uw creativiteit uit te drukken

Creativiteit in beweging neemt nieuwe, onverwachte vormen aan. De Chef Sign kookmodule kan op uw aangeven van identiteit veranderen om u en uw verrukkelijke creaties bij te houden. Van agnolotti met groene asperges en een groentetempura tot een roastbeef met kruidenkorst en een langzaam gegaarde kipstoofschotel, vertrouwt u volledig op uw creativiteit.

Koken / Pocheren

Traditioneel een van de populairste en eenvoudigste kookmethodes, die nu nog gemakkelijker is met de Deep induction trays. Die speciaal ontwikkelde accessoires maken het makkelijk om pasta en groenten af te gieten.

Roosteren

Met directe en nauwkeurige temperatuurcontrole kan voedsel dal normaal gezien in de oven wordt bereid, nu rechtstreeks in de multifunctionele pan worden geroosterd.

Bakken/ Frituren

Met de vaatwasbestendige stalen frituurmand wordt gefrituurd voedsel gelijkmatig gaar en lekker licht en knapperig.

Stomen

De speciale stoomoppervlakken boven de manden zijn ideaal om te stomen en zo de smaak, geur en textuur van het voedsel te behouden met zeer gering verlies van vitaminen en mineralen.

Koken op lage temperatuur

Met de technologie van KitchenAid kunt u zelfs zeer lage kooktemperaturen uiterst nauwkeurig instellen en die gedurende de hele ingestelde tijd behouden. Met een uitzonderlijk gelijkmatige bereiding bent u in staat de voedingswaarden en de textuur van het voedsel te bewaren.