Italia

De Italia professionele werkeenheid is 70 cm diep en ontworpen om huis twee aparte putten, één voor het wassen en de andere voor de voorbereiding, zodat het voedsel komt niet in contact met detergenten en andere materialen die worden gebruikt voor het reinigen van potten en pannen. In het centrum, de top van de grote vijf-pits kookplaat, met gietijzer pan-racks.


 

Italia is een professionele keuken voor het huis, perfect voor thuis koks die willen ervaren restaurant-stijl prestaties binnen de eigen vier muren. Staal is de belangrijkste speler: treksterkte, hygiënisch en onverwoestbaar. Alle lay-outs houden aan hetzelfde principe: Royale aanrechtbladen naast ruime hoge kasten met een efficiënte, goed geplande interne accessoires, uitgebreid kookplaat toppen, twee aparte wassen gebieden, een voor potten en pannen en de andere voor voedselbereiding. De deur van de Italia met verzonken greep is een exclusieve Arclinea octrooi.

Italia lineaire lay-out met wassen en voedsel bereiding aanrechtbladen in Carrara marmer, verlaagde professionele kookplaat in roestvrij staal, basiseenheden in roestvrij staal afwerking met Italia verzonken handgreep, Carrara marmeren terug panelen, gebruiksvoorwerp spoor en plank capuchon in roestvrij staal.


Italia met eiland

Italia met eiland met PVD (fysieke damp afzetting) RVS deuren met muur van hoge kasten huisvesting ovens en koelkast. Aan de kant, Vina Epicure, de drank-dedicated sectie.PVD stainless steel en kastanjehout

Italia eiland in roestvrij staal in de versie met PVD (fysieke damp afzetting), detail van de kap verbergen voor top en muur van hoge kasten in NTF (natuurlijke Touch Finish) kastanje hout behandeld.


Italia dubbel eiland

Italia dubbel eiland in roestvrij staal: minimale lijnen in een warme combinatie met teak gebruikt voor de hoge bank, de snackbar die is geïntegreerd met het eiland en de deuren op de kasten voering van de muur.Downloads


Arclinea Catalogus

Arclinea Catalogus

De gloednieuwe Arclinea catalogus voor het publiek presenteert in detail alle producten van de collectie met foto’s en korte, doch complete, uitleg.

Lees meer

Arclinea - Milano Reportage

Arclinea - Milano Reportage

Flagship store in Milaan, Via Durini 7

Lees meer

Arclinea - Parigi Reportage

Arclinea - Parigi Reportage

Flagship store in Parijs, Rue de Grenelle – Beaupassage

Lees meer