Artusi

De kachel is het onderscheidende kenmerk van Artusi. Dit RVS eiland beschikt over een 12 cm dik verzonken aanrecht, professionele 5kW branders en gietijzeren pan-rack, professionele wastafel en glijden hakken bestuur. De achterkant van het fornuis is 35 cm diep open planken.


 

Artusi is het bewustzijn van de kracht, striktheid en ontwerp. Een project van Antonio Citterio die was het resultaat van de ontwikkeling en versterking van de innovatieve criteria van Italia, vertalen in multifunctionele, onafhankelijke, ergonomische RVS eenheden. Vastberaden en krachtig en toch uiterst flexibel, Artusi aanbiedingen volledige vrijheid voor gepersonaliseerde huis keuken lay-out en ontwerp.

Hout, lakken en laminaten bundelen krachten met staal te geven van een breed scala van persoonlijke oplossingen. Artusi is gemoderniseerd door de jaren heen, leidt het tot de hoogste voorbeeld vandaag voor de professionele keuken specifiek voor het huis.


Artusi eiland + muur en woonkamer

Lay-out met Artusi eiland midden in de kamer (180 x 105 x 99 cm h) met Artusi Plafondverlichting kap in roestvrij staal, tafel en Bank in hout. Rechts: muur van hoge kasten met inbouw vaatwasser, MAC, oven, lades en accessorised diepe lades.Artusi kachel

Artusi kachel is verkrijgbaar in een versie van het eiland of muur in twee maten. Het heeft RVS deuren met verzonken handvatten. Het staat altijd op 35 cm hoog in hoogte verstelbare voetjes in roestvrij staal.


Artusi Gourmet

Dit is de professionele keuken met de metingen, de prestaties en de breedste ontwerp veelzijdigheid voor thuis gebruik. Hoge-inhoud evolutie dat de bevoegdheden van het concept van binnenlandse professionaliteit, de natuurlijke ‘roeping’ van Artusi. Artusi Gourmet is op maat, tot 3 meter. Het altijd komt op voeten en kan worden uitgerust met een van de deuren uit de collectie van Arclinea.Downloads


Arclinea Catalogus

Arclinea Catalogus

De gloednieuwe Arclinea catalogus voor het publiek presenteert in detail alle producten van de collectie met foto’s en korte, doch complete, uitleg.

Lees meer

Arclinea - Milano Reportage

Arclinea - Milano Reportage

Flagship store in Milaan, Via Durini 7

Lees meer

Arclinea - Parigi Reportage

Arclinea - Parigi Reportage

Flagship store in Parijs, Rue de Grenelle – Beaupassage

Lees meer